erschillende chirurgische instrumenten uit de heup-extractieset met flexibele beitels, gepresenteerd op een witte achtergrond, beschikbaar op HB Medical.

Do u want to know more about our products or need personal advice?

I have a question

Bespaar tijd en lever kwaliteit met onze innovatieve medische producten

Het belang van de patiënt voorop en de hoogst haalbare kwaliteit van leven. Dat is een gemeenschappelijk doel die wij – HB-Medical en u als specialist- samen bereiken. HB-Medical onderzoekt dan ook continu uw ideeën en die van de markt.
Als u ons al kent, dan weet u dat persoonlijk contact belangrijk is voor ons. Een kwalitatief, hoogwaardig product ontstaat immers alleen als je nauw samenwerkt met de gebruiker.

Dankzij dit intensieve contact met (orthopedisch) chirurgen, OK-medewerkers en andere gebruikers ontwikkelen we nieuwe medische producten en verbeteren we tevens de huidige.

We zijn betrouwbaar en transparant in alles wat wij ondernemen. De medische wereld vertrouwt ons met reden. Integriteit bepaalt ons denken en handelen.

HB-Medical is zodoende dé leverancier van ziekenhuizen en klinieken als het gaat om innovatieve kwaliteitsproducten binnen de orthopedie, trauma en kaakchirurgie.

Kijk hieronder voor een overzicht van ons productassortiment.

Innovation and development

HB-Medical is dealer of INNOMED orthopedic instrumentarium
Find more information this and about our products on www.innomed.net.