Wilt u meer weten over onze producten of persoonlijk advies ontvangen?

Ik heb een vraag
Hans de Bruijn

Het bedrijf

Waarom u met onze producten tijd bespaart en kwaliteit levert

HB-Medical B.V. is in 2008 opgericht door Hans de Bruijn. Naast het leveren van orthopedische/chirurgische kwaliteitsproducten houdt HB-Medical zich ook bezig met productontwikkeling binnen de orthopedie, kaak- en algemene chirurgie.

Niet alleen werken we samen met medische specialisten zoals u, maar ook met een hooggekwalificeerd bureau voor ontwerp en productontwikkeling. Samen onderzoeken wij het gehele proces van idee naar productontwikkeling, productie en CE-certificering.

Hierdoor zijn de lijnen kort bij het creëren van optimale productoplossingen voor innovatieve chirurgen. En ‘optimaal’ betekent dat de producten de medisch specialist tijd besparen, van de hoogste kwaliteit zijn, maar daarnaast ook de beste keuze zijn voor de patiënt.

Over Hans
Hans heeft meer dan 25 jaar ervaring met de orthopedie en trauma-industrie. Naast de opleidingen Werktuigbouwkunde en Fysiotherapie volgde hij ook de masteropleiding Physician Assistant. Door zijn technische en medische achtergrond is hij een volwaardige gesprekspartner voor deze industrie.